Cassøe Coaching
nøglen til positive forandringer


Rita Cassøe, coach

Min uddannelse, arbejds- og livserfaring har givet næring til den coaching jeg tilbyder. Som underviser først for børn og siden 1997 som voksenunderviser og vejleder har jeg arbejdet med menneskelige relationer, deres personlige udvikling samt med kommunikation og samarbejde.

At arbejde med mennesker og samspil mellem mennesker er det dejligt arbejdsområde, som man aldrig bliver færdigt med at udvikle sig på. I ethvert nyt møde er ny læring, og jeg brænder for at give næring til læring - trivsel motivation og positiv udvikling. Og coaching er for mig et meget stærkt værktøj til personlig udvikling –nøglen til at opnå en positiv udvikling.

Jeg har altid haft den holdning at mennesker indeholder uopdagede ressourcer og min motivation for at coache er at se lyset i øjnene hos den person, der opdager at disse ressourcer rent faktisk er til rådighed. Når vedkommende finder frem til det, der fører til (nye) handlemuligheder og til en følelse af at være herre over eget liv.

At se mennesker vokse – udnytte sit potentiale og herigennem blive, den bedst mulige udgave af sig selv, er en stor gave, der fylder mig med stor glæde og tilfredshed.

 

Jeg er oprindelig uddannet folkeskolelærer og efter en 19-årig periode i folkeskolen skiftede jeg til at blive voksenunderviser og vejleder på en daghøjskole.

Dette blev starten på en både personlig og faglig udvikling:

  • Pæd. Diplom i Psykologi 2002

  • Latterinstruktør fra Latterinstituttet 2003

  • Aut. Belbin Teamrollekonsulent 2005

  • ICC Coach fra Dansk Coaching Institut 2007

 som har ført frem til etablering af Cassøe Coaching.
Referencer
VelkommenHvad er coachingOm Cassøe CoachingPriser
All Rights Reserved...