Cassøe Coaching
nøglen til positive forandringer

Hvorfor Life-coaching?

Life-coaching motiverer og hjælper dig til større tilfredshed og glæde i hverdagen.

 

Du er i fokus og fordi coachen kun er optaget af dig og din vej, vil du blive udfordret og støttet til en positiv udvikling.

Via refleksion og bevidsthed om vaner og mønstre, vil du bringe dig selv og dit liv på rette spor samt opnå det, du virkelig ønsker dig.

Hvad er typiske Life-coaching emner?

Et coachingforløb kan handle om et hvilket som helst område i dit liv, som du ønsker at sætte fokus på. Det kan være personlige såvel som mere arbejdsrelaterede emner og udfordringer. Det ene område udelukker ikke det andet, ofte griber områderne ind i hinanden.

v     Hvordan udvikler jeg personligt?

v     Jeg vil gerne finde ro og balance?

v     Hvordan får jeg mere energi og trivsel?

v     Jeg vil gerne undgå stress.

v     Jeg vil have mere tid til familien?

v     Hvordan får jeg gnisten tilbage i mit parforhold?

v     Jeg vil have en bedre økonomi.

v     Andet?

 

Hvordan foregår Life-coaching?

Hvert forløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dit behov for udvikling. En coachingsession varer typisk 60 minutter og samarbejdet starter med et intake, der bl.a. har det formål, at se hinanden an. Der tales om, hvad du gerne vil coaches på samt der udarbejdes en kontrakt. Såfremt du efter intake ikke ønsker at fortsætte samarbejdet er intake gratis.

Det er op til dig at tage det første skridt. Coaching er et forpligtende samarbejde og for at du får størst muligt udbytte af dit coaching forløb, kræver det dit fulde engagement. Så inden du kontakter Cassøe Coaching, bør du derfor allerede spørge dig selv, hvad du ønsker at få ud af coachingen.Life-coaching
Business-coaching
Team-coaching
Foredrag og workshop
VelkommenHvad er coachingOm Cassøe CoachingPriser
All Rights Reserved...